ANDRE SIGER

Nina Maria Mørk har udarbejdet den målrettede medieplan, som jeg hverken havde tid eller evner til at lave selv. Nu ved jeg, hvordan jeg helt konkret, systematiseret og professionelt skal forsøge at lancere min virksomhed i de danske medier det næste år frem. Faktisk føler jeg, at jeg har fået langt mere, end jeg har betalt for, og altid præcis til tiden. Hvor motiverende.

Trine Brix, indehaver af trinebrix.dk

Jeg har brugt Nina til at komme professionelt i gang med PR. Udover at have en skarp pen, er Nina også en sand idémager, der spytter idéer ud til medier, nyhedsbrevsemner og ikke mindst til, hvordan du gør “kur” til diverse medier/journalister. Det er ikke sidste gang, jeg har gjort brug af hendes talenter.

Louise Fly Caione, passionscoach, www.louisefly.com 

Nina Maria Mørk er en fantastisk idemager og tekstforfatter, som jeg bruger til vores indsamlingskampagner. Det er utroligt nemt for mig at arbejde sammen med Nina Maria Mørk. For det første fordi hun kender vores organisation ud og ind, for det andet fordi hun forstår den verden, vi som ngo navigerer i, når vi fundraiser. Hun er kreativ og får anderledes ideer, som samtidig er billige at udføre og som giver pote på vores bundlinje. Og så leverer hun varen til tiden hver gang.

Poul Erik Benthin, ansvarlig for Dansk Blindesamfunds fundraisingaktiviteter

Jeg er ved at starte une une, der er Europas første cykelunivers til kvinder. Det er et stort projekt med mange vinkler, og derfor bruger jeg kompetente mennesker til forskellige projekter. Ninas ekspertise og evner til at få ’pillet’ kernehistorierne ud af mine tanker og ud af forretningsplanen har givet mig tryghed for styring af kommunikationen. Den røde tråd i min kommunikation, og hvilke kommunikationskanaler jeg skal have udviklet, er der en plan for. Jeg har også fået en masse ideer til, hvad jeg kan lave med tiden, men nu skal vi – for Nina og jeg er ”vi” – først i gang med tekster til webshop med mere og samtidig en lancering i pressen. Nina er med i hele processen, og det er vigtigt for mig.

Carina Mosbæk, skaber af uneune.dk

Mine oprindelige udkast til en pressemeddelelse og en pitchmail til medierne er blevet vendt helt på hovedet, efter jeg har sendt dem til Nina Maria Mørk. Til gengæld står jeg nu med nogle tekster, som jeg kan stå ved på en helt anden måde end dem, jeg selv havde skrevet. Indholdet er det samme, men formen er helt anderledes og langt mere målrettet pressen.

Dorthe Mey Jensen, oprydningsekspert, dorthesroderier.dk 

Som professionel makeupartist havde jeg forelsket mig i en makeupserien fra Une Natural Beauty , og jeg havde brug for et få skrevet et sponsorbrev, der ville overbevise den danske importør om, at jeg som makeupartist både skulle bruge deres produkter samt være med til at lancere dem på det danske marked. Hvad Nina kan gøre med tekster og ord, er helt fantastisk! På rekordtid var brevet klar, og henvendelsen resulterede i, at jeg nu får al makeup sponsoreret af Une Natural Beauty. Det var succes i første forsøg! Og det er langt fra sidste gang, jeg benytter mig af Ninas ekspertise.

Linda Hansen, makeupartist, www.makeyou.dk

Nina Maria Mørk har undervist Dansk Blindesamfunds informatører i, hvordan man tager kontakt til pressen samt skriver pressemeddelelser. Jeg har været én af de heldige deltagere på kurset. Nina er en dygtig, inspirerende og engageret underviser, der forstår at formidle sine budskaber, så de er lette at forstå og sætte ind i organisationens kontekst. Nina er rigtig god til det med medierne, og hun har en charmerende måde at komme i kontakt med de rette medier på. Efter kurset har jeg selv fået en fantastisk kontakt til både aviser, radio og tv i det område, hvor jeg bor. Jeg føler mig godt klædt på til at kontakte pressen, og jeg kan kun give Nina mine varmeste anbefalinger.

Agnete Odgaard-Jensen, foredragsholder i Dansk Blindesamfund Thy-Mors