Min baggrund

Jeg har i foråret 2010 skabt mainplot med den mission at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at navigere hensigtsmæssigt i dagens kommunikationsjungle, så deres respektive kommunikationsprofiler og -strategier fremstår trimmet og målrettet.

Det er min overbevisning, at kommunikation skal være simpel, skarp og uden akademisk pladder.

Jeg er cand.mag. i ’Medievidenskab’ og ’Nordisk Sprog og Litteratur’ fra Aarhus Universitet. Min karriere startede hos kommunikationsbureauet Effector Communications efterfulgt af 3½ år som pressechef for Dansk Blindesamfund. Siden 2012 har jeg parallelt med mainplot arbejdet som kommunikationsansvarlig for The Women’s International League for Peace and Freedom (WILPF) i Geneve. WILPF er verdens længsteksisterende fredsorganisation ledt af kvinder.

Gode historier – gerne om hor og mord (men også mindre dramaer kan gøre det) – har været en passion for mig siden barndommen. Jeg ved, hvordan man skruer en historie sammen, så den bliver købt – og så har jeg en uddannelse som storyteller fra The StoryTeller Academy ved Carsten Islington.

Med tiden har jeg opdaget, at jeg også har en passion for at skabe orden, struktur og overblik – og at jeg bliver træt af alle former af sniksnak, sjusk og tidsspilde.