I’m not wearing any pants!

12 Oct 2010

Illustration af abe, der siger: Why am I smiling? Because I'm not wearing any pants!Jeg sender mainplots nyhedsbreve ud via et websted, der hedder Mailchimp. Det er gratis, så længe man har under 500 abonnenter – og så er det superlet at bruge. Men det, der er allerbedst af alt, er webstedets kommunikation. Jeg er helt vild med, at stedet konstant konfronterer mig som bruger med flabede og sjove kommentarer.

Når jeg har sendt et nyhedsbrev ud, mødes jeg med “high five”, og når jeg generelt klikker rundt mellem stedets funktioner, får jeg diverse komplimenter og lignende med i købet.

Det er helt fantastisk kommunikation, synes jeg. Meget gennemført.

Har du også et firma? Og benytter du Mailchimp? Hvis ja, hvad synes du så?

PS: Du finder Mailchimp her: www.mailchimp.com

_ _ _ _ _ _ _ _

I send mainplot’s newsletters out through a website called MailChimp. It is free as long as you have less than 500 subscribers – and it’s super easy to use.

But best of all is the site’s communication. I absolutely love that the site constantly confronts me with crazy and funny comments.

When I for example have sent out a newsletter, I get a “high five” from the Mailchimp-chimp and when I move between the site’s features, I get several compliments about my hair, my style and my coolness.

I think, it’s great communication.

Do you also have a company? And do you use MailChimp? If yes, what do you think?

You’ll find Mailchimp here: www.mailchimp.com


One Response to “I’m not wearing any pants!”

  1. Jeg ææælsker Mailchimp!

    Synes det er så fedt med de små kommentarer og meldingen om at jeg da skal give mig selv en lønforhøjelse, hver gang jeg har sendt et nyhedsbrev – man bliver glad i låget og får lyst til at sende ENDNU flere nyhedsbreve ud!

    Fantastisk idé!

Smid en kommentar

You must be logged in to post a comment.