KOM I MEDIERNE

Det er ikke en hemmelighed, at det er yderst effektivt for din forretning, hvis du får omtale i medierne. Omtale i de rigtige medier er uden tvivl den direkte linje til dine potentielle kunder.

Desværre kan det være svært at regne ud, hvad det præcis er for en historie, medierne tænder på, og hvordan du strategisk skal “sælge” denne historie til medierne.

Det er her, jeg kommer ind i billedet.

Jeg har siden opstarten af mainplot hjulpet mange soloselvstændige og nystartede virksomheder med at komme i medierne. Der er også store gamle mastodonter på min kundeliste, men den første gruppe er majoriteten.

KOM I MEDIERNE er uden tvivl mit mest solgte produkt. Det er skræddersyet til dig, der ved, omtale i medierne er guld værd, og som gerne vil have professionel hjælp til at få sparket dørene til medierne ind.

Når jeg hjælper dig med at komme i medierne, så forklarer jeg samtidig grundigt de grundlæggende elementer, du skal vide om mediekontakt. Målet er, at du næste gang, du vil i medierne, selv kan varetage dette – og at du bliver så økonomisk uafhængige af eksterne leverandører (som fx mig) som muligt.

Jeg har sammensat en pressepakke, som er et nøje udvalg af kommunikationsmaterialer, du kan have brug for, når du skal lancere din nye virksomhed eller et nyt produkt.

Du kan mikse dem på kryds og tværs – men ring gerne til mig, så vi finder ud af, hvad det præcist er, du har brug for til dit pressearbejde.

PRESSEPAKKE

Medieplan (hvad, hvor, hvordan, hvornår): fra 850 CHF (svarer til cirka 5.200 DKK)

Pressemeddelelse + faktaark + pitchmail: fra 600 CHF (svarer til cirka 3.700 DKK)

Ekstra pitchmails, pr. stk.: 145 CHF (svarer til cirka 890 DKK)

Skræddersyede medielister: fra 400 CHF (svarer til cirka 2475 DKK)

Få opgraderet dine pitchmails (klippekortsordning).

TILBAGE TIL PRODUKTOVERSIGT ►