FÅ OPGRADERET DINE PITCHMAILS

Det at kunne sælge en idé på en klar måde på meget kort tid kaldes et pitch.

En pitchmail er kort og godt en e-mail, som du sender til et udvalgt medie eller en udvalgt journalist med det formål at præsentere dem for en god historie, der er i deres læseres, seeres eller lytteres interesse.

LÆR AT SKRIVE DEN GODE PITCHMAIL

Er du i tvivl om, hvordan du skriver en pitchmail til medierne, så de bider på din historie? Vil du gerne have en professionel gennemskrivning af dine pitchmails, inden du sender dem? Vil du sikre, at dit budskab fremstår så klart som muligt?

Jeg tilbyder at gennemskrive og optimere dine pitchmails, inden du selv sender dem af sted, så klassiske begynderfejl undgås. Jeg garanterer, at din chance for at få din pitchmail gennem mediernes trædemølle bliver forøget. Jeg retter ikke blot dit udkast til pitchmail, men forklarer samtidig rettelserne, og hvad de hver især gør godt for, grundigt. Det betyder, at du med tiden selv bliver bedre og bedre til at skrive pitchmails, der fænger hos medierne – og at du til sidst ikke længere har brug for min hjælp.

FÅ OPGRADERET DINE PITCHMAILS sælges som klippekort. Hvert klip svarer til én gennemskrivning af tekst + uddybende forklaringer på én e-mail, eksklusiv eventuelt vedhæftede faktaark.

3 x klip koster 500 CHF

5 x klip koster 700 CHF

NB! Forløbet starter med en samtale på 30 – 45 min. over fastnettelefon eller skype, hvor jeg forklarer, hvad en pitchmail er, og hvordan du skal bruge den, når du vil i kontakt med medierne.

TILBAGE TIL PRODUKTOVERSIGT