Vil du passe min elefant i weekenden?

1 Nov 2011

Udklip fra DR's hjemmeside
Fundet på Danmarks Radios hjemmeside. Det er jo helt oplagt at illustrere en artikel, der især handler om, at man ikke skal have eksotiske fisk, der bliver gigastore, eller en Grand Danois i en ét værelseslejlighed, med et foto af en elefant (!?!). Jeg er sikker på, der er mange, der pt. overveje at anskaffe sig sådan en … jeg overvejede det fx selv senest i går.

PS: Og hvad er det, der sker i overskriften? Siden hvornår har det kostet penge at få et godt råd om, at det ikke er så fedt at have piratfisk i akvariet.

Læs artikel.

_ _ _ _ _ _ _ _

I’ve just found this picture/article on Danish Radio’s website. The article is about that there need to be created rules about, which pets you can have in your household, e.g. it’s not a great idea to have a Grand Danois in a one room apartment. I’m only wondering about the illustration … I’m sure many people are planning to buy an elephant as a pet (!?!).

2 Responses to “Vil du passe min elefant i weekenden?”

  1. The CityGirl says:

    Og da jeg så indslaget i TV Avisen om det, sad jeg og tænkte, at det da klart minimerer problemerne med de eksotiske dyr der stikker af/bliver efterladt osv. hvis tåberne bare får en manual. Klart, klart! For manualer hjælper jo på alt….

Smid en kommentar

You must be logged in to post a comment.